Om Livingbed

Livingbed er eksklusivt design, og det er sengen, du vil elske at bruge både nat og dag. Serien er gennemtænkt og ærlig – her går design, kvalitet og pris op i en højere enhed, med tanke for miljø, ressourcer og forarbejdning. Vi har brugt de bedste materialer, for at skabe en skøn komfort, og der er tænkt og udviklet på alle delelementer for at øge funktionaliteten, sikre det gode design, og ikke mindst er produkterne både miljøvenlige og i en yderst fornuftig prisklasse.

Se nedstående high lights og gå ellers på opdagelse, hos en af vores retailers eller download Livingbed kataloget for mere information – en senge kollektion, der ligner en million, giver dig fantastisk komfort og har alle moderne og tekniske finesser. Kollektionen består af vores eksklusive Supreme komfort og vores klassiske Unique komfort.

”Dansk design & Produktion”

Godt dansk design udtrykker enkelhed, ro og harmoni, og matcher den skandinaviske farvesætning af grå, sorte og blå nuancer. Det er i den klassisk moderne kultur og stemning, vi henter inspiration til vores kollektioner.

Livingbed er helt igennem dansk design, ærligt og gedigent dansk håndværk og dansk produktion. Vi udvikler konstant på det gode design og skaber produkter, der holder i længden, både i design og kvalitet.

 

 

”Komfort & Finish”

Livingbed har det nye Smart Pocket fjedersystem, som virkelig lever op til sit navn.
Uanset kropsform og vægt vil dette nye fjedersystem sikre optimal støtte. Derudover indeholder den nye Livingbed serie et lille eksklusivt sortiment, som er opbygget omkring skum og latex. Serien består af vendbare madrasser og hovedpuder. ANTI STRESS madrasserien indeholder fire forskellige madrastyper. Gennemgående for serien er brug af de bedste råvarer, god komfort med støtte for hele kroppen, allergivenlig, rigtig god holdbarhed, grøn profil og ikke mindst en afstressende nattesøvn.

I tekstilkollektion har vi bevaret vores succesfulde stretch tekstil med naturlige bambusfibre.
 Fibrene er naturligt anti-bakterielle, lugt-hæmmende og både absorberende og ventilerende, så tekstilet er åndbart og forbliver friskt.

”Detaljer & Funktioner”

I den nye Livingbed kollektion er der tænkt over den mindste detaljer og tilsat de helt nye tekniske features og funktioner.
Livingbed har elevationssenge med lys under sengen – en praktisk luksus, når du skal op om natten. En praktisk lomme til fjernbetjening, smartphone og ipad. Integreret Bluetooth så du kan betjene dine boxelevation via en applikation på din smartphone.

Der fås et bredt udvalg af gavle, hvor både design og praktisk funktion er i fokus. Mange valgmuligheder på ben og hjul, men også et nyudviklet super fleksibelt bensystem, hvor en bærende ramme kan monteres med ben i forskellige materialer. 
Således kan du kombinere og designe dit eget udtryk, og fremadrettet kan du ændre på materiale- og farvekombinationer.